Bezoek Exodus tentoonstelling

1 september 2023
09:30
Buitenplaats Doornburgh Diependaalsedijk 17 3601 GH Maarssen
Bezoek Exodus tentoonstelling

Vrijdagmorgen 1 september bezoeken we gezamenlijk de tentoonstelling Exodus in de buitenplaats Doornburgh te Maarssen.
De tentoonstelling EXODUS die de kloostergangen volgt langs kleine kabinetten en grote zalen, is dynamisch in zowel vorm als inhoud. Er is ruimte voor intieme en persoonlijke werken, zoals de verfijnde collages van Eva Spierenburg (Koninklijk Prijs voor Vrije Schilderkunst 2022) en de fragiele waterval van papier die kunstenaar Szu-Han Lin maakte over haar eigen emigratieverleden. Maar er is ook uitgesproken ruimtelijk werk waar bezoekers helemaal in op kunnen gaan. Zoals de kritische installatie met textiel van Antonio Jose Guzman, of de zee van zoutbergen van AnneMarie van Splunter.
We vertrekken om 9.30 uur met auto’s vanuit de Zaanstreek waarbij we zorgen dat iedereen vervoer heeft. Om 12 uur hebben we in het restaurant een plek gereserveerd zodat we bij de lunch kunnen napraten. Alles is op eigen kosten (Toegang museum € 15, en met museumjaarkaart € 10).
Aanmelden uiterlijk 25 augustus bij de predikanten. Laat even weten of u zelf met een auto rijdt en hoeveel mensen u mee kunt nemen, ofwel dat u graag meerijdt.