Geloven beweegt ons

3 september 2023
10:00 - 15:45
Dopersduin, Oorsprongweg 3 Schoorl
Geloven beweegt ons

Uitnodiging voor de Buitendag
in Dopersduin op 3 septembe
r

Lieve mensen,
Wat fijn dat we er weer op uit kunnen!  En dat in ons geliefde Dopersduin, mooi gelegen in de duinen bij Schoorl, dichtbij het klimduin!  We nodigen jullie van harte uit voor een dag van ontmoeting, verdieping, creativiteit en gezelligheid. Er is genoeg bewegingsruimte voor jong en oud. En.. wat beweegt ons nu eigenlijk ten diepste in ons leven? Welke zijn onze drijfveren?  Deze en andere vragen komen op een laagdrempelige wijze aan de orde.  Waarbij we soms op een wel heel bijzondere wijze in beweging zullen komen..
Er is plaats genoeg voor iedereen! Neem gerust iemand mee. 

Het programma van 3 september:

10 – 10.30       Ontvangst met koffie en thee

10.30               Dienst met jong en oud waarbij twee bekende reizigers uit de Bijbel
aan het woord komen.

11.15               Bij mooi weer buiten, en anders binnen: we lopen en spelen in groepjes een ganzenbordspel met vragen en hindernissen.

12.30                Lunch

13.30                Er zijn twee activiteiten waar u uit kunt kiezen:
Één van de jongeren die met Menno’s Global Village naar Oekraïne op reis is gevraagd om iets over zijn ervaringen te komen vertellen.   
Of.. u kunt een vierkant lapje versieren met tekenen, borduren, plakken of op een andere wijze.  Deze lapjes worden later in een comforter (quilt) verwerkt die naar vluchtelingen gaat die  in Oekraïne of elders in een kamp verblijven.

15.00                gezamenlijk thee/koffiedrinken

15.15                Afsluitende viering

15.30               Huiswaarts

U ziet: dit is een dag die u niet kunt, niet mag missen! Als u opziet tegen de reis naar Schoorl, laat het dan vooral weten. Er zijn genoeg plaatsen bij mensen in auto’s waar anders maar 2 mensen in zouden zitten! De kosten hoeven geen bezwaar te zijn, er is een vrijwillige bijdrage van €10,00 per volwassene, maar minder [of meer] mag natuurlijk ook.

OPGAVE: zo snel mogelijk bij de predikanten Margarithe Veen of Kok Klever.
Geeft u meteen even door of u mensen mee kunt nemen in uw auto, of dat u wilt meerijden?  Tot ziens in Schoorl!