Doopsgezind Zaanstreek naar Mondig op Zondag

16 juni 2024
10:00 - 17:00
Mennorode
Mondig op Zondag gaat voor

Op 16 juni 2024 zal op Mennorode Mondig op Zondag plaatsvinden. Dé dag voor ontmoeting, inspiratie en bemoediging voor iedereen die zich verbonden voelt met de doopsgezinden.

Mondig op Zondag zal zich dit jaar afspelen rond het thema ‘Valt er nog wat te vieren?’, waarin we met elkaar goede en mooie dingen in het licht zetten. Er zullen diverse workshops zijn: Chris Doude van Troostwijk over inventieve theologie, Carolien Cornelissen duikt met u dieper in uw eigen belijdenis en een workshop bibliodrama met Olav Boelens. Bovendien komt theoloog en pionier Rikko Voorberg spreken. Ook is er een volledig jongeren- en tienerprogramma, en kinderoppas voor de allerkleinsten.

Het programma begint om 10.00 uur. Een tijdstip dat wij anders onze eigen gezamenlijke dienst zouden hebben. Dit keer stellen we voor samen naar Mennorode af te reizen om, zoals ook door de ADS wordt gesuggereerd, met zoveel mogelijk broeders en zusters gezamenlijk te vieren. Dit keer dus op Mennorode. Dit betekent dat er geen dienst is in de Vermaning van Zaandam.

Wie mee wil kan zich opgeven bij Margarithe Veen. Daarbij graag ook aangeven of u over vervoer beschikt en extra zitplaatsen kunt aanbieden, of zitplaatsen zoekt.