Lezing Henk Stenvers ‘In verbondenheid met onze zusters en broeders in Oekraïne’ – met voorafgaand een gezamenlijke maaltijd.

29 mei 2024
18:30
Vermaning Krommenie, Noorderhoofdstraat 46
Thema: Maaltijd en Lezing
Lezing Henk Stenvers ‘In verbondenheid met onze zusters en broeders in Oekraïne’                    – met voorafgaand een gezamenlijke maaltijd.

In februari vertrok Henk Stenvers als voorzitter van de Mennonite World Conference naar Oekraïne. Daar ontmoette hij in samenwerking met de Dnipro Hope Mission onze broeders en zusters. Juist met Dnipro Hope Mission die zorg heeft voor verschillende voorgangers ten Oosten van Oekraïne.

Een aantal van ons heeft br. Stenvers kaarten meegegeven om deze ook daar uit te delen. Dit heeft de mensen enorm goed gedaan, te weten dat er hier in Nederland broeders en zusters zijn die aan hun broeders en zusters daar denken.

Henk Stenvers gaat ons woensdag 29 mei meer vertellen over zijn ervaringen en de verhalen die hij daar heeft gehoord. Deze lezing begint om 19.30 uur.

Voorafgaande aan de lezing is er een maaltijd, aanvang 18.30 uur in de Vermaning van Krommenie. De onkosten voor de maaltijd zijn vrij, maar er zal een mandje rondgaan voor een bijdrage voor Dnipro Hope Mission. Van harte bij u aanbevolen. Zie ook: https://www.dniprohopemission.org. Opgave voor de maaltijd kan bij Margarithe Veen: m.veen@doopsgezindzaanstreek.nl

De maaltijd begint om 18.30 uur, de lezing om 19.30 uur. U kunt de lezing uiteraard ook zonder maaltijd bezoeken.