Sport en Spel dagen in Wormerveer

24 t/m 26 jul 2023
13:30 - 16:00
Schoolplein de Pionier in Wormerveer
Sport en Spel dagen in Wormerveer

De werkgroep “Kop op” van de gezamenlijke kerken van Wormerveer houdt ook dit jaar weer de Sport- en Speldagen en wel op maandag, dinsdag en woensdag 24, 25 en 26  juli, vanaf 13:30 – 16:00 uur zijn alle kinderen in de basisschool leeftijd onder toezicht van ouders/verzorgers weer welkom.

Diverse activiteiten worden weer aangeboden o.a. Springkussen, spijkerbroek hangen en voor het eerst een smoothy fiets. Heerlijk verfrissend, maar wel zelf trappen.

Dit jaar is het thema Country en Western daar hoort natuurlijk Line dancing bij, dit jaar elke dag verzorgt door Miriam de Boer, u weet wel van Next Level.

De Sport- en Speldagen worden georganiseerd door alle kerken van Wormerveer. Ze zouden het geweldig vinden om alle kinderen een leuke start van de zomervakantie te geven! Het is dan ook helemaal gratis en iedereen is welkom. Op woensdagmiddag sluiten we deze dagen af met een pannenkoeken feest, waarbij we lekker met elkaar eten en elkaar beter kunnen leren kennen.

Op het plein is het erg snel heet en mocht het kwik naar 29 graden of hoger stijgen, dan gaat het feest die dag niet door.

De organisatie wijst u erop dat de deelname volledig voor eigen risico is en daar wordt ook in het inschrijfformulier naar verwezen

Wij wensen dat u allen weer een hele leuke ontmoeting heeft en mogelijk nieuwe contacten kan leggen.

Deze activiteit wordt mede ondersteund door het sociaal wijkteam.