Input voor ‘Mondig op zondag’ gezocht

Op zondag 16 juni 2024 vindt Mondig op zondag plaats op Mennorode. Een dag voor alle doopsgezinden en iedereen die zich verbonden voelt met de doopsgezinden. Er komen (geloofs)inhoudelijke thema’s aan de orde. Het beraad dient ook als moment van ontmoeting, viering en inspiratie en is een initiatief van het bestuur van de ADS. De uitvoering wordt gedaan door het ADS-bureau in samenwerking met de doopsgezinde geloofsgemeenschap.

Het thema voor de editie van 2024 is ‘valt er nog wat te vieren’ en gaat over al die dingen waar we trots op mogen zijn, de dingen die maken dat we gemeenschap zijn en dingen die we met elkaar doen. We zoeken input voor de workshops. Wat gaat er goed? Wat valt er te vieren in onze (inter)nationale doopsgezinde gemeenschap? Waar bent u trots op? De organisatie omarmt goede ideeën en zo hopen we samen Mondig op zondag 2024 memorabel te maken.

Heeft u een goed idee? Vul dan het bijgevoegde formulier in. Zo krijgen we een mooi overzicht en hebben we bij het begin van de voorbereiding alles op een rijtje.